TRX - Suspension trainer - Home

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 239,90 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 7 dagen.

De TRX Home Suspension Training Kit is de meest voordelige Suspension Trainer en bij uitstek geschikt om thuis of op reis te gebruiken, mede door het bijgeleverde deuranker.

TRX Suspension Training ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem bepaal je helemaal zelf de intensiteit van het trainen door simpelweg je lichaamspositie aan te passen. De HOME versie is perfect geschikt voor thuisgebruik.

De TRX Suspension Trainer:

  1. Zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out
  2. Helpt een rock-solid core op te bouwen
  3. Verhoogd spieruithoudingsvermogen
  4. Is nuttig voor mensen van alle trainings niveau‘s (van topsporters tot senioren)
  5. Kan overal gebruikt worden (sportschool, thuis, hotel of buiten)

Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainingsmachines en stimuleert het de samenwerking van spieren in het hele lichaam. 

Inhoud pakket:

- TRX Suspension Trainer:
Train waar je maar wilt met dit lichtgewicht (700 gram) en draagbare trainingssysteem. Met dit trainingssysteem kan je de capaciteit uitbreiden of beperken naar behoefte van de training.

- TRX startersgids:
Installatie instructies zodat je met een goede start begint, en een compacte gids met work-outs zodat je kan blijven trainen.

- Vijf digitale video work-outs:
30 minuten total body: Dertien oefeningen, inclusief drie stretchbewegingen, uitgevoerd in 60-seconde sets met 30 seconden rust tussen elke oefening. 15 minuten borst en rug: Zes oefeningen welke op een rustige, gecontroleerde en gevarieerde manier worden uitgevoerd. 15 minuten armen en schouders: Zes oefeningen met gevarieerde tempo's voor het optimaal trainen van je armen en schouders. 15 minuten benen en heupen: Zes oefeningen om balans en kracht te verbeteren. Ook wordt het risico op blessures verminderd. 15 minuten core: Zes oefeningen welke gericht zijn op de spieren die de wervelkolom en de core stabiliseren en versterken. 15 minuten stretch: Zes oefeningen voor na de work-outs. Deze oefeningen worden gebruikt om lichaam te laten afkoelen alsmede om de spanning van de spieren af te halen. Deze work-outs zijn ook in PDF-bestanden beschikbaar en zijn te printen.

- TRX deurhanger:
Zorg dat je altijd veilig traint. Voordat je start, plaats de deurhanger "Work-out in progress" aan je deur.

- TRX polsband:
Laat je vrienden zien hoe jij traint wanneer je deze TRX polsband draagt.

- TRX Suspension Anchor:
Te bevestigen op elk stevig ankerpunt zoals: boom, hek, klimrek, etc. Wij raden het gebruik van de TRX Suspension Trainer op een hoogte tussen 2,1 en 2,7 meter aan.

- TRX deuranker:
Door het handige deuranker, is het mogelijk om thuis te trainen. Het anker past op elke deur.

- TRX opbergtas:
Neem je TRX Suspension Trainer banden overal met je mee in deze handige opbergtas.

  • Belastbaar vermogen: 180kg
  • Maximale hoogte: Max. 2.75m
© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel