Literatuur - Aloe vera

Vorige Artikel 7 van 7

Aloë Vera is een tropische lelie-achtige van ogenschijnlijk Arabische komaf die voor allerlei doeleinden wordt ingezet. Ook in afslankpillen en afslankdranken wordt steeds vaker Aloë Vera verwerkt. Dit heeft te maken met de uiteenlopende gezondheidsbevorderende eigenschappen die worden toegeschreven aan Aloë Vera.

Aloë Vera: eigenschappen & werking

De bekendste eigenschappen die worden toegekend aan Aloë Vera zijn:

  • Bevordering van de vetverbranding, stofwisseling & spijsvertering
  • Bevordering van voedingsstofopname door de darmwand
  • Bevordering van mentale gesteldheid & energie
  • Algehele ontgiftende werking (efficiëntere uitscheiding van afvalstoffen)
  • Genezende uitwerking op spieren & gewrichten
  • Genezende uitwerking op maag- en darmstelsel
  • Ontstekingsremmende werking
  • Drank met Aloë Vera t.b.v. spijsvertering

De potentiële eigenschappen van Aloë Vera (drank) uit bovengenoemd rijtje zijn tot nog toe niet wetenschappelijk onderbouwd of hardgemaakt. Desalniettemin wordt Aloë Vera al eeuwen gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. De gunstige uitwerking van Aloë Vera drinken op de spijsvertering en stoelgang wordt zelfs algemeen erkend…

Aloë Vera voor je stofwisseling

Een betere spijsvertering zorgt niet noodzakelijkerwijs voor de verbranding van meer calorieën. Toch zou de inname van Aloë Vera drank indirect kunnen bijdragen aan afslanken en gewichtsverlies. Alle organen en fysiologische processen staan namelijk in verband met elkaar. Zo zorgt een optimale spijsvertering ervoor dat je lichaam efficiënt voedingsstoffen opneemt en afvalstoffen afvoert. Dus hoe beter je spijsvertering, des te efficiënter je stofwisseling kan functioneren…

Aloë Vera-drank & afslanken: vetverbranding!

Hoe sneller en efficiënter je stofwisseling, des te meer calorieën je lichaam verbrandt in ruststand. Als je een snelle stofwisseling hebt, zal je lichaam bovendien meer koolhydraten en vetten verbranden die je via voeding binnenkrijgt en dus minder energiereserves (bloedsuiker & lichaamsvet) opslaan. Zodoende kunnen dranken met Aloë Vera bijdragen aan afslanken en gewichtsverlies.

Tot slot

Het is dus niet uitgesloten dat Aloë Vera drank kan bijdragen aan afvallen en vermageren… Verwacht echter niet dat een drank, zalfje of pilletje met Aloë Vera, Aloë Vera-sap, Aloë Vera-siroop of Aloë Vera-extract je lichaam omtovert tot een super-effectieve vetverbrandingsmachine.

Er zijn bovendien meer dan 200 verschillende Aloë’s met ieder hun eigen biologische samenstelling. Als je wilt afvallen met behulp van Aloë Vera drinken, zet dan bij voorkeur in op de Aloë Barbadensis Miller. Deze Aloë-variant staat bekend als de meest effectieve voor afslanken en gewichtsverlies. Heb jij ervaring met Aloë Vera-producten zoals Aloë Vera-sap, Aloë Vera-siroop, Aloë Vera-extract, Aloë Vera-drank, Aloë Vera-pillen, Aloë Vera-zalfjes of Aloë Vera-supplementen? Laat dan a.u.b. jouw reactie en ervaring achter!

Literatuur:  https://www.salusi.nl/aloe-vera-drank-afvallen-gewichtsverlies/

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel