Hastings | Medicijnball 1 - 10 kg

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 18,95 (inclusief 21% btw)

Medicine ballen zijn een belangrijk trainingsonderdeel voor specifieke krachttraining. Zo is de medicine bal ideaal voor circuittrainingen, plyometrische en functionele trainingen. Bij de plyometrische trainingen wordt met name de krachtexplosie een stuk verbeterd. Personal trainers gebruiken niet voor niets de medicine bal om zo hun sporters naar een hoger niveau te kunnen tillen. Fysiotherapeuten maken ook veel gebruik van de medicine bal om mensen bij hun revalidatie weer kracht te laten opbouwen. De medicine ballen maken daarnaast ook een belangrijk onderdeel uit voor mensen die core & stability training (stabiliteitstraining) doen.

Met de Medicine ballen kunt u werkelijk elke spiergroep in uw lichaam trainen. Bij veel oefeningen pakt u echter meer dan één spiergroep mee. Voor een een bijbehorend trainingsprogramma naast de aanschaf van medicijnballen neemt u het beste contact op met een van onze trainers via www.yoraction.nl.

Let op! Raadpleeg altijd een fitnessprofessional voordat u met een actieve, lichamelijke trainingsprogramma begint om blessures en/of ongelukken te voorkomen. Het gebruik van dit materiaal geschiedt op eigen risico. De medicine ballen van Hastings zijn niet geschikt voor slam oefeningen. De Hastings Slam Ball is echter wel hiervoor geschikt.

De medicine ballen zijn verkrijgbaar in de gewichten: 1kg, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg, 9kg en 10kg
 

© 2013 - 2021 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel