Polar | A370 - Activity tracker

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 169,90 (inclusief 21% btw)

De Polar A370 is een sportieve, waterdichte fitness tracker waarmee je 24/7 op koers blijft dankzij de continue hartslagmeting, de geavanceerde slaapregistratie en de unieke workoutfuncties van Polar. Vind jouw balans: wees actief, neem rust en geniet.

Specificaties

Ontdek hoe je hart reageert op alles wat je onderneemt. De Polar A370 activity tracker met ingebouwde hartslagmeter volgt je hartslag 24/7, zodat je een volledig overzicht krijgt van je dagelijkse activiteit. Polar A370 volgt je calorieverbruik, geeft je laagste en hoogste hartslag en laat zien hoe je hartslag varieert gedurende de dag.

Tijdens workouts zorgt de Polar A370 hartslagbegeleiding ervoor dat je steeds aan de juiste intensiteit traint en je gemakkelijker je doelen haalt.

Slaap lekker met Polar Sleep Plus™

Goed slapen is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid. Met de nieuwe geavanceerde Polar Sleep Plus-slaapanalyse wordt je een kenner van je eigen slaappatroon waardoor je meer balans kunt brengen in je dagelijkse leven.

Sleep Plus geeft je waardevolle inzichten in je slaappatroon. De functie registreert de tijd, de hoeveelheid en de kwaliteit van je slaap en detecteert automatisch wanneer je slaap wordt onderbroken. Je kunt je gewenste slaaptijd instellen, je nachtrust een cijfer geven en feedback ontvangen over je slaap. Kom meer te weten over je slaappatroon en zoek naar manieren voor een optimale nachtrust.

Get connected

Polar A370 gebruikt het gps-signaal van je telefoon om tempo en afstand te meten en je route in kaart te brengen bij outdoor-activiteiten.

Via smart notifications houdt de Polar A370 je altijd op de hoogte; zelfs als je even geen tijd hebt om op je telefoon te kijken. Je krijgt de smart notifications bij inkomende oproepen, tekstberichten, berichten op social media en afspraken in je agenda direct te zien op het display van je Polar A370.

Blijf in beweging

De Polar A370 is jouw ultieme trainingsbuddy. De optische hartslagmeting maakt je workouts eenvoudig en aangenaam, en de hartslagzones helpen jou om aan de juiste intensiteit te trainen. De unieke en wetenschappelijk gevalideerde Smart Coaching-functies van Polar geven begeleiding tijdens en motiverende feedback na je workouts.

Een actieve levensstijl betekent dat je ook buiten de sportschool gezonde keuzes moet maken. De Polar A370 houdt je in beweging in je dagelijks leven. Elke dag krijg je een activiteitsdoel en je wordt gewaarschuwd als je te lang niet hebt bewogen.

© 2013 - 2020 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel