Wielrennen

Mont Ventoux | Eind augustus 2019

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 120,00 (inclusief 9% BTW)
Voorraad 25 stuks

De Mont Ventoux, ook wel de 'kale berg' genoemd, is een mytische berg waar renners zoals Tom Simpson, Chris Froome, Eddy Merckx en Marco Pantani een stempel op hebben achtergelaten tijdens de Tour de France. De wijngaarden in de Provence, de bossen halverwege de klim en het maanlandschap dicht bij de top maken van deze klim een van de meest onvergetelijke ervaringen die u kunt bedenken als wielrenner.

Eind augustus 2019 organiseert Born to Succeed via onze wielerclub RideStrong een wieleravontuur om de nostalgie van deze berg te vertalen naar nieuwe, prachtige verhalen die voor lange tijd kunnen worden herinnerd.

Wanneer
Donderdag 29 augustus t/m 1 september 2019

Verblijf
Nader te bepalen in overeenstemming met de deelnemers zelf.

Programma

 • Dag 1: aankomst bij het hotel omstreeks 17:00 uur. Om rond 19:30 uur gezamenlijk eten en de tochten voor de volgende dagen voorbereiden. Na het eten vindt er een (veiligheids)briefing plaats.
   
 • Dag 2: vroeg ontbijten. Voorafgaand de tocht, worden 's morgens alle fietsen nagekegen en op mogelijke mankementen gecontroleerd. Terwijl de fietsen worden gecontroleerd, kun je ervoor kiezen om een wandeling in het dorp te doen, bevorrading in te slaan of aanvullend materiaal bij de fietswinkel aanschaffen. Na de voorbereiding gaan wij kilometers maken op een afwisselende rondje om de berg heen. Wij fietsen langs verschillende dorpjes, wijngaarden en landschappen die onze dag helemaal compleet maken tot aan het einde van de rit. 's Avonds vindt er een lekkere afsluiting van de geleverde prestaties in het dorp plaats!
   
 • Dag 3: de 'kale berg' wordt vanuit de beroemste kant bedwongen, Bedoin. Deze klim is de steilste beklimming richting de Mont Ventoux met een gemiddelde stijgingspercentage van 7,5%, verspreid over 21,4 km's in totaal. Hierna na een veilige afdaling richting het verblijf, word je op een pittoreske en uitdagende tocht van circa 70 km's door de Provence getrakteerd met circa 1,500 extra hoogtemeters. Deze 'extra' ronde is namelijk de ideale afsluiter van de geleverde inspanningen voor de fanatieke fietser.
 • Dag 4: het is een lange rit met de auto terug en de meesten zullen alvast om 06.00 uur 's morgens naar huis vertrekken. Voor degenen die nog van een Frans ontbijt willen genieten, is dit nog steeds mogelijk.  Er kan in alle rust worden ingepakt om vervolgens naar huis te rijden.

Inclusief

 • Ondersteuning van een professioneel team met volgauto.
 • Coaching en adviezen van een ervaren wielercoach.
 • Trainingen in zowel Nederland als in de nabije bergen (België en Duitsland). 
  De meeste tochten zullen gezamenlijk worden gereden via de hiervoor bestemde groepsapp.

Exclusief

 • Eten en drinken m.u.v. het ontbijt.
 • Vervoerskosten (brandstof/tolwegen/huur).
 • Administratiekosten (aanmelding en facturatie).
 • Reisverzekering, verkrijgbaar via HG-Assurantien Brabant.
 • Sportvoeding, ter plaatse beschikbaar door onze sportwinkel.

Reserveren
Vroege vogels kunnen vooraf boeken om er zeker van te zijn dat er een kamer en deelnameplaats wordt gereserveerd. Boek deze wieleravontuur voor 31 januari 2019 en ontvang het boek "De Kale Berg" van ons cadeau!
 

~ ~ ~ ~ ~ o ~ ~ ~ ~ ~

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer u vooraf reserveert heeft u het recht op teruggave van 70% van de totale betaling tot maximaal 30 dagen voordat het eventement plaatsvindt. Wanneer door onmacht het evenement afgelast wordt, ontvangt u het gehele bedrag exclusief 15,00 euro aan administratiekosten terug. Voor alle overige wijzigingen worden er tevens 15,00 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. Er worden verder i.v.m. de boekingskosten, geen gelden terugbetaald.

Verzekeringen
Ga onbezorgd op reis door de juiste en volledige 
verzekeringen af te sluiten! Denk aan reis- en annuleringsverzekeringen. Hiernaast wordt er van u verwacht dat u op het moment van deelname over een goede gezondheid en fysieke conditie beschikt. Voorafgaand aan deelname wordt u verzocht om een HealthCheck of sportkeuring af te nemen. Zorg ervoor dat uw fiets en fietsmateriaal in orde zijn voor aanvang van de reis!

Vervoer
Er wordt verwacht dat u met eigen vervoer en gelegenheid naar de Mont Ventoux komt. U kunt ervoor kiezen om met de vliegtuig te gaan en een racefiets te huren in Malaucéne of u kiest ervoor om zelf te rijden, eventueel met iemand anders. U neemt dan uw eigen fiets mee. De 2de optie wordt aanbevolen gezien de vrijheid die een eigen auto biedt veel beter is. Wanneer er gezamenlijk voor gekozen wordt om met de bus te gaan, kan dit door onze organisatie worden geregeld.

© 2013 - 2019 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie