Sportschool YorACTION

Artikel 1 van 7 Volgende

YorACTION is de sportschool in Helmond waar jong & oud worden ondersteund op het gebied van fitness, preventie en het verbeterden van hun gezondheid. Kom bij YorACTION sporten en haal het beste uit jezelf onder de zorg en aandacht van deskundige trainers. Zo word je door onze professionals vooruit geholpen naar betere sportprestaties, verbeterde fitheid of naar pijnvrij bewegen! Wij onderscheiden ons in het verlenen van doelmatige en vriendelijke dienstverlening. Door de lat van onze professionals hoog te houden m.b.t. coaching, training en persoonlijke verzorging, zijn wij in staat om je van de best mogelijke dienstverlening in fitness, preventie, revalidatie, groepslessen en het verbeteren van je gezondheid te voorzien.

Missie
YorACTION is een kleine sportschool in Helmond met oog voor detail en voor het verbeteren van de gezondheid van onze leden. Het is een sportschool waar onze leden onder begeleiding van een professioneel team en met de gezelligheid van onze club, zorgvuldig worden ondersteund bij het behalen van hun gezondheidsgerelateerde doelstellingen.

Visie
Met de dienstverlening en mogelijkheden die wij aanbieden, streven wij ernaar om onze leden en (online) volgers dusdanig te inspireren zodat ze uiteindelijk in staat zijn om zelfstandig actie te ondernemen. Wanneer men uit eigen discipline, doorzettingsvermogen en wilskracht actie onderneemt voor zichzelf maar met name ook voor anderen, is ons doel bereikt.

Yor: Deze drie letters zijn een samenvoeging van drie Engelse woorden:

  • Your 
  • Own 
  • Results 

ACTION: er wordt gebruik gemaakt van het woord ''ACTION'' met hoofdletters omdat wij willen benadrukken dat dit Engelstalige woord letterlijk 'het in staat zijn om een daad te verrichten' betekent. Wij stellen jou dus in staat om d.m.v. onze trainingen in actie te komen voor jezelf, voor anderen in jouw directe omgeving of voor het bereiken van een hoger doel. 

© 2013 - 2021 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel