Fitness toezicht

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
Vrijblijvend

Onder fitness toezicht verstaat men dat een persoon met BHV aanwezig is in het pand en in staat is om hulp te verlenen in het geval van calamiteiten. Deze persoon hoeft niet per definitie geschoold te zijn in fitnessbegeleiding.

In dat geval ben je zelfstandig genoeg om moeiteloos je trainingsprogramma te vervolgen zonder dat er een fitness trainer in de zaal aanwezig is. Jij vindt het echter prettig om te weten dat er iemand in het pand aanwezig is voor het beantwoorden van vragen, voor je eigen veiligheid en om af en toe iets te bestellen bij de loungbar (koffie, eiwitshake, enzovoorts). 

Wij zijn grote voorstanders van veiligheid. Gezondheid wordt niet als vanzelfsprekend genomen bij ons. Dat wil zeggen dat wanner je bij YorACTION komt sporten, altijd een BHV'er aanwezig is, mits anders met elkaar afgesproken wordt (zoals bij de huur van onze faciliteiten). 

In sommige gevallen zal een instructeur aanwezig zijn, dan wel met groepslessen, ergens anders in het pand. Je mag bij fitness toezicht blijven sporten terwijl de sportinstructeur les aan het geven is in een andere zaal. Indien mogelijk, zal een extra persoon (stagiair) toezicht houden op de fitnesszaal voor de veiligheid van jezelf, van je eigendommen en voor die van het pand. 

Na het sporten kun je gerust een shake, een kopje koffie of overige bestellingen plaatsen bij de bar. Bij gebruik van deze dienst, gelieve op voorhand je tijdslot via Virtuagym te reserveren.

© 2013 - 2020 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel