Coaching

Maximaal resultaat

Artikel 3 van 3
€ 12,95 (inclusief btw)

Extra voordeel: 6x voedingscoaching cadeau! (bij vooruitbetaling van 1 jaar)
 

Goud (Persoonlijke fitnessbegeleiding + Coaching / Preventie / Wellness)

Met dit lidmaatschap sport je op afspraak en je kunt profiteren uit meerdere van onze persoonlijke diensten. De grootste waarde van dit lidmaatschap is, "Meten is weten" en "Persoonlijke aanpak". Met dit lidmaatschap volg je een fitnessprogramma dat resultaatgericht is, ideaal voor je als je een stokje achter de deur nodig hebt. Zo haal je het beste uit jezelf, elke keer! Daarvoor heb je dit lidmaatschap nodig. Voordat je begint met sporten, leggen wij je het trainingsprogramma stapsgewijs uit. Indien gewenst, kun je voorafgaand, een HealthCheck, inclusief conditietest afnemen zodat je veilig en verantwoord kunt sporten bij ons.

Met dit lidmaatschap kun je kiezen uit een van onderstaande diensten:

 Coaching

Elke maand, worden de behaalde prestaties en gemaakte vorderingen bijgehouden samen met je coach. Om de acht weken, wordt je trainingsprogramma aangepast of vernieuwd. Je wordt maandelijks op afspraak, persoonlijk gecoacht om je progressie bij te houden. Een moment van coaching kan bestaan uit het aanpassen van trainingsprogramma's, het afnemen van een HealthCheck inclusief voedingsadviezen of je kunt voor een maximale inspanningstest, inclusief opmeten van hartslagzones gaan. 

 Preventie

Voorkomen is beter dan genezen! Door preventief aan je gezondheid te investeren, kun je veel meer resultaat uit je trainingen halen en ook veel meer plezier uit het leven zelf. Zo besteed je tijd en energie aan wat je echt belangrijk vindt in plaats dat je telkens weer naar de dokter of naar de (para-) medische specialist moet omdat er de zoveelste klacht tevoorschijn komt. Wees proactief en pak de draad van je leven op. Dat kun je doen door je gezondheid regelmatig te monitoren d.m.v. een HealthCheck, door je voeding en leefstijd positief te beïnvloeden en/of door je mobiliteit optimaal te behouden door regelmatig te bewegen, stretchen of door je lichaam te versterken.  

 Wellness

Je kent vast wel het gevoel van vermoeidheid, uitputting en soms ongemakkelijke pijnen hier en daar. In dat soort gevallen heb je een moment van rust, een moment voor jezelf, zo kun je bijkomen van de hectiek van het leven en even jezelf opladen. Wij geven massages, behandelingen voor mobiliteit door middel van rek-, strek en ademhalingstechnieken. Hiernaast kun je een persoonlijke afspraak met je coach inplannen om simpelweg naar buiten te gaan wanden en/of fietsen naar een plekje waar je totale rust vindt. Gun jezelf een welverdiend moment voor jezelf. 
 

Geniet met dit lidmaatschap van de voordelen van onze fitnessfaciliteiten, met uitzondering van groepslessen. Hiervoor kun je een losse les boeken of een rittenkaart nemen voor een les van keuze. Je kunt alsnog onbeperkt gebruik maken van onze persoonlijke fitnessdiensten.

HealthCheck's, voedingsadviezen* en inspanningstesten

Fitnessprogramma met coaching op maat

Persoonlijke fitnessbegeleiding

Massages en/of mobiliteit

Leefstijlcoaching

Virtuagym PRO


 Wil je wekelijks persoopnlijke begeleiding? Dan is Personal Training het beste voor jou!
Kies voor BearFit en word beresterk! Zo kom je verder dan je ooit voor mogelijk zou hebben gehouden.


*Bij het afnemen van jaarlidmaatschap en bij betaling vooraf.

Algemene voorwaarden
Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een volle maand. Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze fitnessdiensten afhankelijk van de beschikbaarheid van onze trainers. Afspraken voor coaching, conditietesten of weegmomenten vinden rechtstreeks met je personal coach plaats. Wij gaan er vanuit dat je blessurevrij en dat je klachtenvrij bent van virale, besmettelijke ziektes voordat je gebruik van onze diensten maakt. Ga voor resultaat!

 

Laatste update: 30 mei 2024

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel