Nieuwe Gezondheid

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende

De Nederlandse overheid streeft ernaar om de Nederlandse bevolking bewust te maken van de voordelen van een gezonde leefstijl. Daarvoor zijn er nieuwe initiatieven zoals 'Nieuwe Gezondheid' en 'Bewegen is Medicijn. Met deze initiatieven en professionele begeleiding is het mogelijk om je leefstijl een positieve verandering te geven. Wij zijn een erkend steunpunt van Nieuwe Gezondheid.

Samenwerking

Wij zijn specialisten in het ondersteunen van je gezondheid door je stapsgewijs te begeleiden naar het maken van de juiste keuzes op het moment dat het ertoe doet. Dat wil zeggen dat je in het dagelijks leven systematisch, kleine aanpassingen maakt totdat je leefstijl positief is beïnvloed. 

Zo kun je de aangeleerde, nieuwe inzichten en denwijzen automatisch in je huidige leefstijl toepassen. Wanneer je deze kleine aanpassingen eigen maakt, bestaat je leven niet meer uit 'moeten' maar uit je interne wilskracht, 'ik wil'. Het is een positieve verandering die je graag zelf ondergaat voor het verbeteren van je gezondheid of die van je naasten.

Uiteindelijk bereik je een sneeuwbaleffect die ook van positieve invloed op anderen kan zijn. 

~ www.nieuwegezondheid.nl ~

© 2013 - 2021 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel