Polar | Ignite hartslagmeter

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 199,90 (inclusief 21% btw)

Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge met geavanceerde polshartslagmeting en ingebouwde GPS. Deze workoutpartner van de nieuwe generatie helpt je om je ware potentieel te bereiken en je grenzen op de juiste manier te verleggen. Polar Ignite geeft een volledig beeld van je dag en begeleidt je naar een evenwichtiger leven.

Maat
Verkrijgbaar in twee maten S of M/L. Gelieve bij de specificatie de gewenste maat aan te geven.

Workout zonder burnout
Verspil geen tijd meer met het zoeken naar het juiste trainingsschema voor de dag - de FitSpark™-trainingsbegeleiding biedt op aanvraag kant-en-klare workouts die passen bij je herstel en actuele fitheid.

Haal meer uit je fitnessles
Breng je groepslessen naar een hoger niveau: volg je hartslag, ontdek hoeveel calorieën je hebt verbrand en bekijk achteraf een samenvatting van je workouts.

Volg je runs, wandelingen en ritten
Polar Ignite is een prima trainingspartner voor hardlopen, fietsen en andere outdoortrainingen: de ingebouwde GPS volgt je snelheid, afstand en route.

Ontdek het ultieme trainingsplatform
De Polar Flow app en webservice is je geautomatiseerde trainingslogboek, de thuisbasis van je slaap- en activiteitsgegevens en de plek om je voortgang bij te houden.

Haal het meeste uit je dag
Naast de essentiële functies, zoals dagelijkse activiteitsmeting, stappen en calorieën, geeft Polar Ignite je een gedetailleerd inzicht in je herstel en actuele fitheid.

Bouw je dag op je nacht
De Nightly Recharge™ herstelmeting toont hoe goed je 's nachts herstelt van stress en training en helpt je bij het maken van optimale keuzes overdag.

Geen slaap, geen prestatie
Volg je slaapfasen en krijg een gedetailleerde slaapanalyse met de nieuwe Sleep Plus Stages™ slaapregistratie.

Adem en focus
Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de nieuwe Serene™ ademoefening.

Ontworpen om zich aan te passen aan jouw stijl
Het slanke en lichtgewicht design van Polar Ignite is geoptimaliseerd voor 24/7 gebruik. Je kunt het horloge de hele dag door dragen, en het past perfect bij zowel je professionele kleding als je trainingsuitrusting.

Geen grenzen aan je stijl
Combineer je Polar Ignite met elke stijl of look: het horloge is compatibel met alle standaard 20 mm horlogebandjes.

Geniet van de eenvoud
Het kleurentouchscreen en de 1-knops interface maken de Polar Ignite eenvoudig te gebruiken.

© 2013 - 2021 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel