BearFit NL

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

~ BearFit Nederland leert je veilig en verantwoord sporten voor het behalen van optimaal resultaat! Zo word je beresterk bij het behalen van je sportieve en krachtgerelateerde doelstellingen. Na een intakegesprek met je personal trainer, alias BearCoach, wordt er vastgesteld welke je persoonlijke, sportieve doelstellingen zijn. Aan de hand ervan maak je kennis met de belangrijkste kracht en conditionele oefeningen die de basis vormen van een compleet begeleidingstraject naar succes, het berestek worden namelijk. ~

Bij BearFit Nederland word je dusdanig in krachttraining gecoacht, dat je daardoor effectief in staat wordt gesteld om met zware gewichten te trainen zonder dat je blessures oploopt. Je leert het lichaam geleidelijk en veilig steeds sterker worden in zowel kracht als conditie.

Bij BearFit kies jij een beer die past bij de doelen die je hebt. Zo gaan we je in de juiste richting coachen, geïnspireerd door de natuur! De verschillende beersoorten hebben allemaal een eigen pad richting een bepaalde tak van sport. Zie BearFit beersoorten.

Wil je meer uit jouw programma halen? BearFit biedt aanvulling genaamd BearPlus of BearFun. De aanvulling bestaat uit calisthenics, Moving Mass (weighted calisthenics), Immuunpower (weerstand verhogen), Serenity (meditatie), en vegetarisch diëten.

In andere woorden wij nemen je mee zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij sporten, eten en leven volgens de wetten van de natuur   en wij worden hierdoor sterker. Een sterker mens is een gezonder mens, en wat jouw doel ook is, het behalen van de resultaten zal gemakkelijker gaan als je sterker bent.

Wij geloven in:

1. Trainen met de meest effectieve vormen van krachttraining.

2. Geleidelijke lineaire progressie maken op een verantwoorde manier.

3. Maandelijkse coaching en krachtmetingen om jouw progressie te boeken.

4. Sporten met een duidelijke doel voor ogen waardoor je gefocust blijft.

5. Sporten op een natuurlijke wijze en te doen waarvoor jij bestaat: "presteren"

Coaching is een actieve, daadkrachtige en persoonlijke manier om een wens tot verandering in je leven te ondersteunen. Het helpt je gericht toe te werken naar een vooraf omschreven doel. Het levert resultaat op voor jezelf en voor je omgeving (bijv. bij het behalen van sportieve prestaties). Je verbetert je communicatie, verhoogt je effectiviteit en verstevigt je zelfvertrouwen.   Je leert om te gaan met weerstanden en het doorbreken van oude gedragspatronen. Kortom, met coaching kun je: 

  • Stapsgewijs leren hoe je oude patronen doorbreekt
  • Je wordt effectiever in omgaan met anderen en je directe omgeving
  • Ervaren wat het is om van jezelf te houden en zo iets voor anderen te kunnen betekenen

Coaching is een doorlopend leerproces waarin je keer op keer jezelf opnieuw ontdekt.

Tijdens het persoonlijke coachingstraject word je door je leefstijlcoach zorgvuldig en aandachtig begeleid op zowel fysieke als mentale vlakken. Door bewuster te worden van de impact dat gezonde voeding, verantwoord sporten en voldoende bewegen heeft met je leven, ben je beter in staat om je levensstijl en je directe omgeving positef te beïnvloeden.

Zo kun je de aangeleerde, nieuwe inzichten en denkwijzen automatisch in je huidige leefstijl toepassen. Wanneer je deze kleine aanpassingen eigen maakt, bestaat je leven niet meer uit 'moeten' maar uit je interne wilskracht, 'het mag'. Het is een positieve verandering die je graag zelf ondergaat voor het verbeteren van je gezondheid of die van je naasten.

Afhankelijk van je eigen leefpatroon, wordt er bepaald welk traject het beste bij je huidige leefstijl past. Indien gewenst, ontvang je een ondersteunend beweegprogramma die op maat wordt besproken met je voor het behalen van optimaal resultaat.

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel