Make it Personal

Artikel 1 van 3
Vrijblijvend

"Let's make things personal." Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat je een compleet pakket op maat krijgt. Je verkrijgt een uniek trainingsprogramma dat indien nodig, wekelijks wordt aangepast. WIj reserveren exclusieve tijd, kennis en ruimte voor je zodat je onbezorgd je meest gewaagde, sportieve doelstellingen behaalt. Met personal training door BearFit Nederland, tilt je trainer (BearCoach) jou op tot een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk. Je sport doelgericht, blijft gefocust en na 1 uur sporten, kun je verder aan de slag met het leven. Tijdbesparend dus!

Born to Succeed maakt gebruik van het F.I.T.T.-principe voor effectieve Personal training waarbij de:

 Frequentie (hoe vaak, wekelijks)

 Intensiteit (hoe zwaar de training is)

 Tijd (de hoeveelheid tijd die je investeert)

 Type training (conditie, kracht of een combinatie van beide?)

van cruciaal belang zijn voor het bepalen het uiteindelijke resultaat dat je behaalt.
Samen met je trainer stem je deze factoren voor aanvang van de training af. 

 

Deze effectief, bewezen trainingsmethode optimaliseert het rendement van je trainingen tot een maximum doordat je verstandig met je tijd, lichamelijk vermogen en mentale grenzen leert omgaan. In het geheel, leer je je eigen grenzen verleggen onder het toeziend oog van je trainer.

Frequentie

De frequentie waarmee traint, is bepalend voor het te behalen resultaat. Gelukkig merk je met personal training zelfs bij 1 keer p/week sporten al het verschil! Dit komt doordat de trainingen van je trainer zeer doelgericht zijn. Welke frequentie past het beste bij je?

  1x p/week personal training:
      Duidelijk en zichtbare verbetering voor zowel lichaam als geest.

  2x p/week personal training:
      Hiermee behaal je veruit het meeste resultaat met voldoende hersteltijd voor de volgende training.

  3x p/week personal training:
      Aanbevolen voor het geval je bereid bent om ver voorbij je eigen comfortzone uit te stappen voor maximaal resultaat.

Intensiteit

Iedere training wordt gemonitord door je hartslag nauwlettend in de gaten te houden. Zo kan je trainer zien wanneer je te licht of te zwaar traint. Daarnaast kun je in het scherm precies zien wanneer je voldoende hersteld bent om te beginnen met de volgende oefening weer. Je persoonlijke, aanbevolen hartslagzones worden bepaald aan de hand van een voorafgaande, maximale inspanningstest (sportanalyse).

Je personal trainer, alias BearCoach, houdt de intensiteit van je trainingen nauwlettend in de gaten aan de hand maximale kracht en inspanningstesten. Zo raak je nooit onder- of overtraind. Deze intensiteit gaat gepaard met het doel dat je voor ogen heeft. Hoe intensiever de training, des te meer tijd dat je nodig hebt om te herstellen hiervan. Je hersteltijd kan tussen 1 tot 3 dagen duren, afhankelijk van het doel.

Tijd

De duur van een training bepaalt in grote mate hoe intensief je kunt, of mag trainen en hoe lang je van de training moet herstellen. Dit komt doordat je hartslag continu in de gaten gehouden wordt maar ook doordat je trainer na verloop van de tijd, je door en door kent. Daarom hebben wij ervoor gekozen om je zeker niet minder, maar dan ook niet meer dan 1 uur te laten sporten met je BearCoach.

Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat wordt behaald wanneer je matig tot intensief inspant gedurende 45 minuten achter elkaar (gemiddeld, op circa 75% van je maximaal, haalbare hartslag). Bron: bewegenismedicijn.nl

Voor de inspanning wordt er een warming-up van 5 tot 7 minuten gedaan om blessures te voorkomen. De training wordt afgesloten met een cooling-down van circa 5 minuten voor het afvoeren van afvalstoffen in je spieren.

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel