Over ons

Born to Succeed is een familiebedrijf. WIj zijn kleinschallig begonnen en wij hebben het streven om binnen onze kaders te blijven groeien. Dat wil zeggen dat de kleinschalligheid van ons Sport Medisch Centrum kenmerkend is voor een uniek en lokaal aanbod in sport medische diensten; zo houden wij het graag. Daarom zien wij ons team en sportende leden als een familie die voor elkaar zorgt.

Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van mogelijkheden voor leden die hun sportieve doelstellingen willen behalen. Onze klandizie wordt ontzorgd door de levering van faciliteiten, diensten en hulpmiddelen hiervoor. Met de ondersteuning, kennis en expertise van ons ervaren team, zorgen wij ervoor dat de meest gewaagde en sportieve doelstellingen worden behaald. 

Born to Succeed is opgericht uit passie voor sport, fitheid en gezondheid. Wij geloven dat je geboren bent om te slagen en wij helpen je daarbij graag. Je kiest voor Born to Succeed wanneer je een steuntje in de rug nodig hebt bij het realiseren van sportgerelateerde doelstellingen die je verder brengen dan aanvankelijk werd gedacht. Met ons motto: "Feel good, look great, train hard! You are Born to Succeed", geloven wij dat het allemaal mogelijk is. Je volgt een stapsgewijze planning die je steeds verder brengt dan gedacht. 

 

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel