Krachttest

Vorige Artikel 2 van 2

Een krachttest ondergaat u wanneer u precies wil weten wat u aankan op het moment dat u met een fitness trainingsprogramma begint. Zij het dat u met een eigen trainigsprogramma aan de slag gaat of dat u samen met uw personal trainer gaat sporten, is het aanbevolen dat u alvorens uw trainingsprogramma wordt gestart, op de hoogte van uw eigen kunnen bent.  

1-RM Krachttest op de toestellen

Met deze specifieke krachttesttest, wordt er bepaald hoe sterk en fit u bent voor een optimale krachttraining op onze fitnesstoestellen. Door het afnemen van deze krachttest, wordt er vervolgens uw persoonlijk trainingsprogramma op een pasje geprogrameerd.

Na het bepalen van uw eigen, lichamelijke kracht, wordt de weerstand op de toestellen automatisch door uw pasje aangestuurd. Zo hoeft u niet meer te onthouden of zelf te bepalen hoe zwaar ieder toestel wordt ingesteld.

NASM Sport assessment

Met functionele krachttesten zoals een squat, pull-ups en push-ups worden uw bewegingen en uitvoering tijdens deze oefeningen geëvalueerd. Zo kan er worden bepaald waar het meest aan gewerkt dient te worden. Door deze informatie te vertalen naar uw eigen trainingsprogramma, wordt u van een efficiënte en precieze trainingsprogramma voorzien.
 

Actie! Besluit u lid te worden van YorACTION, dan is het 1-RM krachttest geheel kosteloos. Besluit u personal training klant te worden aan de hand van een sport assessment, dan is de test geheel gratis. Vraag uw trainer naar de voorwaarden.

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel