Polar | Verity Sense

Vorige Artikel 2 van 2
€ 89,90 (inclusief btw)
Voorraad 1 item

De optische hartslagmeter Polar Verity Sense biedt maximale bewegingsvrijheid en verschillende mogelijkheden voor het bekijken en registreren van je trainingen. Dankzij Bluetooth®, ANT+ en het interne geheugen kun je de Polar Verity Sense verbinden met een sporthorloge of app om je workout in realtime te bekijken, of je training in het interne geheugen opslaan en je gegevens achteraf te bekijken.

Optische hartslagmeting
De Polar Verity Sense registreert je hartslag met Polar's hoogwaardige technologie voor optische hartslagmeting met 6 leds.

Intern geheugen
Het intern geheugen van de Polar Verity Sense kan tot 600 uur trainingsgegevens opslaan. Je kunt je gegevens voor analyse synchroniseren met Polar Flow.

Meerdere verbindingsopties
Je kunt de Polar Verity Sense gebruiken om je hartslag live door te sturen naar diverse fitnessapps, Bluetooth-compatibele sporthorloges en smartwatches, ANT+-compatibele fietscomputers, en Bluetooth- en ANT+-compatibele fitnessapparatuur.

Comfortabele armband van textiel
De Polar Verity Sense-armband sluit goed aan om je arm, zit comfortabel en valt niet op. De band is van zacht textiel en kan in de machine worden gewassen. De sensorhouder is afneembaar.

Registratiemodus
Registreer je training in het interne geheugen en synchroniseer je trainingsgegevens met de Polar Flow app na de training. Je kunt je hartslag, trainingsduur, hartslagzone, Trainingseffect en verbrande calorieën bekijken.

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel