Praktijkruimte - 8 m²

Artikel 3 van 3
Vrijblijvend

Born to Succeed beschikt over een praktijk / massageruimte.
Hier worden in alle rust massages gegeven. Wij zijn gespecialiseerd in drie soorten:

Sportmassage

Een krachtige massagevorm waarbij o.a. veel technieken op een doorgedreven manier worden geïntegreerd: denk aan kneden, wrijven en gewrichtsmobilisatie. Door deze krachtige inwerking wordt de bloedsomloop bevorderd. De toevoer van zuurstof- en voedingsstoffen naar de spieren en organen wordt geoptimaliseerd en tegelijkertijd worden ook de afvalstoffen beter afgevoerd. Het lichaam is hierdoor beter in staat fysieke prestaties te verrichten.


Bindweefselmassage

Deze pittige massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op het verbeteren van de huidstructuur, de reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidweerstand
  • Stimulatie van de huid- en onderliggende structuren
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens


Ontspanningsmassage

De klassieke ontspanningsmassage draagt bij aan het welbehagen. Het brengt uw lichaam en geest weer in harmonie. Deze massage werkt stressverminderend en bevordert het herstel in de spieren doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Het gebruik van heerlijk geurende massage oliën, de sfeervolle ambiance en de rustgevende achtergrondmuziek laten je al binnen enkele minuten tot rust komen.


Voorwaarden

Voor het verkrijgen van deze type masssages gelden er enkele gezondheidsvoorwaarden voorafgaand de afname van een massage. Deze voorwaarden worden tijdens een kennismakingsgesprek bekend gemaakt. Onze tarieven gelden per half uur. Zie Revalidatie voor een overzicht van onze tarieven. Via deze ruimte is tevens ook mogelijk om als praktijruimte te huren voor (fysio)therapie of coaching; zowel zakelijk, als privé.

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel