Bootcamp outdoor

Artikel 6 van 10
Vrijblijvend

Met deze training in de natuur bouw je conditie, kracht, souplesse en weerstand op met behulp van eigen kracht en de middelen om je heen. Deze training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en functionele krachttraining.

Je sport in een groep van enigszins gelijkwaardige conditie om het maximale uit jezelf en uit de groep te halen. Wij werken met het principe van de zwakste schakel van een ketting: de ketting wordt dusdanig versterkt dat de groep in het geheel, een hoger niveau bereikt. Hoe sterk ben jij? Het is een training voor ieder die gezond en blessurevrij is, een basis conditie hiervoor is wenselijk. Bij de Bootcamp word je getriggerd om het beste uit jezelf te halen.

Niveau
Vraag je jezelf af of je het aan kunt? Wanneer je een basis conditie hebt en gemotiveerd bent gaan wij ervoor zorgen dat jij het gewenste niveau behaald en jezelf overtreft wanneer je consequent aan deze lessen mee blijt doen. Zo zie je bijna direct je conditie, kracht, lenigheid en overige aspecten van je fitheid toenemen. Je motivatie neemt dus ook toe! 

Doe jij mee? 
Sluit aan en ontdek wat het voor je conditie en fitheid doet! Begin of eindig je dag met deze training zodat jij er weer tegen aan kan. Ga  samen met Manuela op ontdekkingsavontuur naar telkens weer onverwachte oefeningen en uitdagingen die in de buitenlucht op je te wachten staan!

Duur: 55 minuten
Lestijden: zaterdag om 09:00 uur
Locatie: Straakvense Boskijk 96 te Helmond

Kosten: lidmaatschap Goud, Zilver of 

  • 20 lessen, 12 maanden geldig na besteldatum.
  • 10 lessen, 6 maanden geldig na besteldatum.

Let op: je dient blessurevrij te zijn en van een redelijk basisconditie te beschikken om aan deze les deel te mogen nemen. Advies, kom een proefdagje meedoen om te bepalen of Bootcamp iets voor je is. 
 

Aansprakelijkheid
Je sport vrijwillig en je bent ervan bewust dat de kans er is om letsels op te lopen naar aanleiding van je deelname aan de sportieve activiteiten of trainingsprogramma’s. Daarom wordt er verwacht dat je in eerste instantie naar je lichaam luistert. Ons team is opgeleid om ervoor te zorgen dat veiligheid ten alle tijden voorop staat. Born to Succeed noch haar medewerkers kunnen om deze redenen verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijke, lichamelijke ongevallen als gevolg van deelname aan onze groepslessen en/of sportieve activiteiten. 

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel