Bootcamp

Vorige Artikel 3 van 9 Volgende
Vrijblijvend

Met deze training in de natuur bouw je conditie, kracht, souplesse en weerstand op met behulp van eigen kracht en de middelen om je heen. Deze les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en functionele krachttraining.

Je sport in een groep van enigszins gelijkwaardige conditie om het maximale uit jezelf en uit de groep te halen. Wij werken met het principe van de zwakste schakel van een ketting: die wordt dusdanig versterkt dat de groep in het geheel, een hoger niveau bereikt. Hoe sterk ben jij? Het is een training voor ieder die gezond en blessure vrij is, een basis conditie hiervoor is wenselijk. Bij de Bootcamp word je getriggerd om het beste uit jezelf te halen. Lotte zal je hierbij motiveren! 

Niveau
Vraag je jezelf af of je het aan kunt? Wanneer je een basis conditie hebt en gemotiveerd bent gaan wij ervoor zorgen dat jij het gewenste niveau behaald en jezelf overtreft wanneer je consequent aan deze lessen mee zal blijven doen.
Zo zie je bijna direct je conditie, kracht, lenigheid en overige aspecten van fitheid toenemen!

Doe jij mee? 
Sluit op zaterdag 09:00 aan en ontdek wat het voor jou, je conditie en fitheid doet! Vroeg je dag beginnen met deze work- out zodat jij er weer tegen aan kan. Ga  samen met Lotte op ontdekkingsavontuur naar telkens weer onverwachte oefeningen en uitdagingen die in de buitenlucht op je te wachten staan!

Duur: 55 minuten
Lestijden: zaterdag om 09:00 uur
Locatie: Straakvense Boskijk 96 te Helmond

Kosten: lidmaatschap Goud, Zilver of 

  • 20 lessen, 10 maanden geldig na besteldatum.
  • 10 lessen, 5 maanden geldig na besteldatum.
  • Met een lidmaatschap sport je inclusief onbeperkt fitness.

Let op: je dient blessurevrij te zijn en van een redelijk basisconditie te beschikken om aan deze les deel te mogen nemen. Advies, kom een proefdagje meedoen om te bepalen of Bootcamp iets voor je is. 
 

Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

 

Aansprakelijkheid
Je sport vrijwillig en je bent ervan bewust dat de kans er is om letsels op te lopen naar aanleiding van je deelname aan de sportieve activiteiten of trainingsprogramma’s van YorACTION. Daarom wordt er verwacht dat je in eerste instantie naar je lichaam luistert. Ons personeel is opgeleid om ervoor te zorgen dat veiligheid ten alle tijden voorop staat. YorACTION en haar medewerkers kunnen om deze redenen niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijke, lichamelijke ongevallen als gevolg van deelname aan onze groepslessen en/of sportieve activiteiten. 

© 2013 - 2021 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel