Leefstijl

Artikel 2 van 2

Gedragsverandering is een actieve, daadkrachtige en persoonlijke manier om een wens tot verandering in je leven te ondersteunen. Het helpt je gericht toe te werken naar een vooraf omschreven doel. Het levert resultaat op voor jezelf en voor je omgeving (bijv. bij het behalen van sportieve prestaties). Je verbetert je communicatie, verhoogt je effectiviteit en verstevigt je zelfvertrouwen.   Je leert omgaan met weerstanden en het doorbreken van oude gedragspatronen. Kortom, met coaching kun je: 

  • Stapsgewijs leren hoe je oude patronen doorbreekt
  • Je wordt effectiever in omgaan met anderen en je directe omgeving
  • Ervaren wat het is om van jezelf te houden en zo iets voor anderen te kunnen betekenen

Gedragsverandering is een doorlopend leerproces waarin je keer op keer jezelf opnieuw ontdekt.

Tijdens het persoonlijke coachingstraject word je door je leefstijlcoach zorgvuldig en aandachtig begeleid op zowel fysieke als mentale vlakken. Door bewuster te worden van de impact dat gezonde voeding, verantwoord sporten en voldoende bewegen heeft met je leven, ben je beter in staat om je levensstijl en je directe omgeving positef te beïnvloeden.

Zo kun je de aangeleerde, nieuwe inzichten en denkwijzen automatisch in je huidige leefstijl toepassen. Wanneer je deze kleine aanpassingen eigen maakt, bestaat je leven niet meer uit 'moeten' maar uit je interne wilskracht, 'het mag'. Het is een positieve verandering die je graag zelf ondergaat voor het verbeteren van je gezondheid of die van je naasten.

Afhankelijk van je eigen leefpatroon, wordt er bepaald welk traject het beste bij je huidige leefstijl past. Indien gewenst, ontvang je een ondersteunend beweegprogramma die op maat wordt besproken met je voor het behalen van optimaal resultaat.

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel