Spinning

Artikel 1 van 2 Volgende
Vrijblijvend

Behoud je conditie in de wintermaanden door deel te nemen aan deze spinningsessies! Door het instellen van het weerstandniveau op je fiets, kun je op eigen niveau deelnemen aan deze groepstraining. Je kunt zelf bepalen hoe zwaar je traint terwijl je door een deskundige instructeur gemotiveerd wordt. Zo haal je iedere les het beste uit jezelf! Spinning is een ideale manier voor het behouden van je (fiets-) conditie tijdens de donkere maanden in de winter.

Wanneer: 1 januari t/m 27 maart 2020 op donderdagen* om 20.30 uur.
Locatie: HUP Sporthotel, Arkweg 3-17 Mierlo (Voormalig BrugActive)
Duur: 12 lessen van 55 minuten in totaal

Let op! Je dient van een goede basisconditie te beschikken en gezond te zijn om deel te mogen nemen aan deze les. Je kunt hiervoor een HealthCheck afnemen voor de zekerheid.

Algemene voorwaarden: alle betalingen vinden eenmalig plaats via incasso, factuur vooraf of via iDeal. Deze dienstverlening is geen abonnement. U betaalt eenmalig voor de duur van deze lessen. Er worden geen gelden gerestitueerd voor lange afwezigheid, geen deelname of door overige redenen. De reservering is wel overdraagbaar.

Aansprakelijkheid: U bent ervan bewust dat deze les fysiek belastend is en dat deelname geheel op eigen risico is. De HUB Mierlo, BorntoSucceed, noch de medewerkers van beide genoemde instanties kunnen aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, overlijden of langdurige ziekte/invaliditeit als gevolg van deelname aan deze lessen. 

*m.u.v. de carnavalsweek op 27 februari 2020.

© 2013 - 2020 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren