Gratis dagpas!

Een sterk begin

Artikel 1 van 3
Vrijblijvend

Extra voordeel: 10 + 2 maanden Fitness cadeau! (bij vooruitbetaling van 1 jaar)


 Een sterk begin (Fitness, onbeperkt)

Met dit lidmaatschap kun je zelfstandig en onbeperkt sporten in het Sport Medisch Centrum Helmond. Je kunt onbeperkt reserveren tijdens onze openingstijden via Virtuagym of door je trainer een berichtje te sturen via Whatsapp.

De grootste troef van reserveren is dat je weet dat een trainer je verwacht op het moment dat je komt sporten. Mocht je de training onaangekondigd overslaan, word je uiteraard gemist en er wordt gevraagd of alles oké is. Reserveren is een stokje achter de deur waarbij je een afspraak maakt met jezelf en met je fitness trainer. Zo bouw je discipline op en sta je sneller uit de bank, bed of eettafel op om je afspraak na te komen! Eenmaal bij de sportschool, kun je vertrouwd aan je workout beginnen en vragen stellen wanneer je twijfels hebt over je trainingsprogramma. Onze trainers helpen je daarbij graag.  

Persoonlijke begeleiding

Fitness, onbeperkt

Virtuagym app


Je sport bij Born to Succeed met persoonlijke begeleiding in kleine groepen, tot maximaal 10 personen. Er is dus altijd een plekje vrij om te sporten wanneer je reserveert. Zo heb je geen wachttijden voor onze toestellen tijdens een workout. Je verkrijgt een trainingsprogramma op maat die om de 3 maanden wordt aangepast en/of verlengd voor het behalen van optimaal resultaat. Met dit lidmaatschap ontvang je toegang tot onze Virtuagym-app voor het reserveren van je trainingen, voor het volgen van ons laatste nieuws en voor het verkrijgen van aanvullende informatie over ons centrum. Via deze app kun je tal van workouts vinden, volgen en online uitvoeren, zelfs als je op vakantie bent!
 

 Algemene voorwaarden - Een sterk begin
Een eenmalige dagpas is gratis. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een volle maand. Bij vooruitbetaling van 1 jaar, verkrijg je extra korting, er worden geen gelden gerestitueerd. Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze fitnessdiensten afhankelijk van de beschikbaarheid van onze openingstijden (Virtuagym). Wij gaan er vanuit dat je gezond en klachtenvrij bent van besmettelijke, virale infecties tijdens het sporten. In goede gezondheid ben je van harte welkom in ons centrum!

Voor aanvullende groepslessen of persoonlijke coaching kun je kiezen uit een van onderstaande opties:

 ​​​Samen sterker: word fit met je sportmaatjes tijdens onze unieke Groepslessen.

 Behaal resultaat: sport maandelijks met begeleiding van je personal Coach.

 Personal training: word beresterk door wekelijks te sporten met je personal trainer! 

Laatste update: 28 mei 2024

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel