Een sterk begin!

Artikel 1 van 3 Volgende
Vrijblijvend

Extra voordeel: 10 + 2 maanden Fitness cadeau! (bij vooruitbetaling van 1 jaar)


Brons​ (Fitness training)

Met dit lidmaatschap kun je op afspraak sporten in het Sport Medisch Centrum in Helmond. Je kunt onbeperkt reserveren tijdens onze openingstijden. Je reserveert je trainingen via Virtuagym of door je trainer een berichtje te sturen via Whatsapp .

Het grootste voordel van reserveren is dat je weet dat iemand op je wachten staat wanneer je komt sporten. Je kunt vertrouwd aan je workout beginnen en eventueel vragen stellen als je twijfels hebt over het programma. Reserveren is tevens een stokje achter de deur. Je maakt een afspraak met jezelf of met je trainer; zo zeg je minder snel af als je moe bent of als je lekker op de bank zit. Zo bouw je discipline ook!

Je komt sporten bij ons in kleine groepen tot maximaal 10 personen; met persoonlijke begeleiding dus. Er is dus altijd een plekje vrij om te sporten wanneer je reserveert, zonder dat je op de toestellen hoeft te wachten. Je verkrijgt een trainingsprogramma op maat die om de 3 maanden wordt aangepast en/of verlengd voor het behalen van optimaal resultaat. Met dit lidmaatschap ontvang je toegang tot onze Virtuagym app voor het reserveren van je trainingen, voor het volgen van ons laatste nieuws en voor het verkrijgen van aanvullende informatie over ons centrum. 

Persoonlijke begeleiding

Zelfstandig sporten

Virtuagym app
 

Algemene voorwaarden - Brons
Maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een volle maand. Bij vooruitbetaling van 1 jaar, worden geen gelden gerestitueerd. Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze fitnessdiensten, afhankelijk van de beschikbaarheid van onze openingstijden (Virtuagym). Wij gaan er vanuit dat je gezond en klachtenvrij bent van besmettelijke, virale infecties. Wees welkom in ons centrum!

Wil je meer? Je kunt upgraden naar:

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel