Medical taping

Artikel 3 van 3
€ 39,95

Bij pijnklachten en blessures gaat het lichaam op zoek naar verschillende manieren om te kunnen blijven bewegen omdat dit proces noodzakelijk is voor het herstel. Soms leidt dat tot pijntoename op plaatsen waar het lichaam onaangetast is. Het lichaam creëert wat we noemen compensatiemechanismen, welke je houding veranderen.

Door het toepassen van manuele technieken kun je gemakkelijk bewegen omdat de huidlagen soepeler onder elkaar verschuiven. Met behulp van deze technieken is het lichaam beter in staat om te compenseren. Uiteindelijk, door op de juiste manier te blijven bewegen, vermindert de pijn. Zo herstel je veel sneller!

Medical taping door David Bakker is dé aangewezen manier om direct resultaat op te merken met fysieke klachten. Soms bestaat er een lange wachtlijst voor de fysiotherapeut of in sommige gevallen ben je onvoldoende aanvullend verzekerd. Geen nood aan de man, wij hebben de oplossing voor je. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig, of tot driemaal door David te worden geholpen totdat je bij de fysiotherapeut kan of je kunt ervoor kiezen om lid te worden van Born to Succeed voor optimaal herstel. Met onze diensten en kennis in medische fitness kun je maandelijks een aangepast trainingsprogramma verkrijgen. 


Je kiest voor medical taping wanneer:

  • Je fysieke pijnvermindering nodig hebt
  • Je wilt graag blijven bewegen
  • Je hooikoorts hebt

De kosten van medical taping staan los van de zorgverzekering. Dat wil zeggen dat je geen lange wachttijden hebt. David zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk van je klachten af bent waardoor je uiteindelijk veel meer tijd en geld bespaart. Je kunt aan de gang.


Kosten

Kies voor een eenmalige investering of voor drie consulten achter elkaar, met korting. Wanneer je een langdurig periode van herstel nodig hebt, kies je ervoor om lid te worden van Born to Succeed met aanvullend, maandelijkse medical taping of coaching. 

De kunst voor het behalen van sportieve doelstellingen ligt in de snelheid waarmee je na een val of blessure herstelt. Door nieuwe inzichten in sportrevalidatie is het mogelijk om je zo snel mogelijk weer op niveau te brengen. Dat doen wij door het toepassen van specifieke manuele technieken, door het aanbrengen van sporttape, door het verstevingen van het aangedane gebied en door je hierna te trainen op het juiste niveau weer. 

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen met een doelgericht behandelplan meer effect heeft dan het nemen van NSAID's (ontstekingsremmers) en immobilisatie (rust). De duur van het herstelproces wordt aanzienlijk verlaagd. 
 

Indeling

  • Driemaal: vaak is 1x medical taping net niet voldoende voor optimaal herstel. Met driemaal een consult, wel.
     
  • Per consult: je betaalt p/consult wanneer je slechts één of enkele keren gebruik wil maken van deze dienstverlening.
     
  • Maandelijks: kies hiervoor wanneer je maandelijks medical taping nodig hebt, in combinatie met een medisch fitnessprogramma. 
© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel