Orthopedische revalidatie

Artikel 1 van 3
Vrijblijvend

Direct resultaat (orthopedische revalidatie)

Door het toepassen van nieuwe, orthopedische technieken, is het mogelijk om ervoor te zorgen dat je zelfs na de 1ste behandeling, al resultaat ervaart. Je therapeut gaat direct aan de slag op zoek naar de bron van de fysieke pijn, ongemak of beperkte beweging die je ervaart. Voor iedere behandeling door onze therapeut betaal je zelf de kosten hiervan. Wij werken op zelfstandige basis voor snelle service en direct resultaat.

Soms bestaat er een lange wachtlijst voor de fysiotherapeut en in sommige gevallen moet je weken wachten voordat je kan worden geholpen. Geen nood aan de man. Wij bieden een oplossing aan: je kunt ervoor kiezen om eenmalig door ons te worden geholpen totdat je bij de fysiotherapeut kan of je kunt ervoor kiezen om de touwen zelf in handen te nemen. In dat geval investeer je in jezelf.

Doordat je de investering zelf maakt, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk resultaat behaalt. Door orthopedische technieken en ervaring in het opstellen van trainingsprogramma's op maat, kun je doeltreffend sporten. Zo herstel je met behulp van je therapeut binnen de kortste tijd. Bij ons zijn er geen wachttijden waardoor je soms zelfs op dezelfde dag kan worden geholpen.   

Een hersteltraject bestaat uit persoonlijke afspraken voor orthopedische behandelingen, gecombineerd met zelfstandig sporten of thuisoefeningen voor het beste resultaat. Gedurende het hersteltraject kun je in onze faciliteiten sporten onder begeleiding van een deskundige trainer totdat je hersteld bent. 

Resultaat vanaf de 1ste behandeling

Geen lange wachttijden

Begeleid fitness
 

Let op: deze diensten dient u zelf te betalen. U kunt navragen of de gemaakte kosten door de verzekering vorden vergoed. Wij bieden geen fysiotherapie, maar orthopedische revalidatie en medische fitness aan. Deze vormen van dienstverlening vallen buiten het vergoedingspakket van de zorgverzekeraar. Je kunt echter navraag doen, aan de hand van de verbeteringen die je ervaart of de zorgverzekeraar de behandeling (gedeeltelijk) kan vergoeden. In veel gevallen, levert je deze investering meer dan wat het je daadwerkelijk kost.

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel