Fitness toezicht

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
Vrijblijvend

Onder fitness toezicht verstaat men dat een persoon met BHV aanwezig is in het pand en in staat is om hulp te verlenen in het geval van calamiteiten. Deze persoon hoeft niet per definitie geschoold te zijn in fitnessbegeleiding.

In dat geval ben je zelfstandig genoeg om moeiteloos je trainingsprogramma te vervolgen zonder dat er een fitness trainer in de zaal of in het pand aanwezig is. Jij vindt het echter prettig om te weten dat er iemand aanwezig is voor het beantwoorden van vragen, voor je eigen veiligheid en om af en toe iets te bestellen bij de bar. 

Wij zijn grote voorstanders van veiligheid, gezondheid wordt niet vanzelfsprekend genomen bij ons. Dat wil zeggen dat wanner je bij Born to Succeed komt sporten, altijd een BHV'er aanwezig is, mits anders afgesproken wordt. 

Voor dezelfde tarief, is het mogelijk om ook groepslessen te volgen bij ons. Zo kun je blijven sporten terwijl de sportinstructeur les aan het geven is in een andere zaal. In dat geval zal een extra persoon toezicht houden op de fitnesszaal voor de veiligheid van jezelf, van je eigendommen en voor die van het pand. 

Na het sporten kun je gerust een shake, een kopje koffie of overige bestellingen plaatsen bij de bar. Gedurende onze openingstijden is het mogelijk om ook onbeperkt te komen sporten bij ons. Wanneer je van deze service gebruik wil maken, gelieve ons op voorhand een berichtje te sturen.

© 2013 - 2019 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie