Samen sterker

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
Vrijblijvend

Extra voordeel: 11 + 1 maand Fitness en Small Group Training cadeau! (bij vooruitbetaling van 1 jaar)

Zilver (Fitness begeleiding + Small Group Training)

Sport samen met je sportmaatje(s) tijdens de reguliere openingstijden van het Sport Medisch Centrum in Helmond, inclusief Small Group Trainingen, volgens ons aanbod. De SGT's (Small Group Trainingen) die bij dit lidmaatschap inbegrepen zijn: Pilates, Bootcamp, CORE-X, Lady-X, Med-X, Ket-X, WoW en Spinning.

Tip! Goedkoop sporten en af en toe een les volgen? Neem een Brons lidmaatschap met aanvullend een rittenkaart van 10 of 20 sessies. Zo maak je geen onnodige kosten.

Zie het groepslesrooster voor het compleet overzicht van ons aanbod. Met dit lidmaatschap is het tevens mogelijk om onbeperkt gebruik te maken van onze persoonlijke dienstverlening op de fitnessvloer. Om de 12 weken kun je om een afwisselend en resultaatgericht trainingsprogramma op maat vragen. Om de 6 weken, is het mogelijk om je gewicht en lichamelijke samenstelling te laten opmeten d.m.v. een HealthCheck voor de opgebouwde progressie.   

Trainingsprogramma op maat

Persoonlijke begeleiding

Small Group Training

HealthCheck's

Virtuagym
 

Algemene voorwaarden - Zilver
Dit lidmaatschap is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van een volle maand. Je kunt onbeperkt gebruik maken van onze fitnessdiensten en small group trainingen, afhankelijk van de beschikbaarheid van ons aanbod. Programma's op maat worden eens p/kwartaal vernieuwd of aangepast. Wij gaan er vanuit dat je blessurevrij bent en klachtenvrij van besmettelijke, virale ziektes voor het gebruik van onze diensten.
 

Liever persoonlijke coaching, personal training of medische fitness? 
Ga dan voor Goud en maak gebruik van ons winnende lidmaatschap.

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel