LadyMoves

Artikel 2 van 10
Vrijblijvend

LadyMoves is een 'Small Group Training' groepsles die zoals de naam het zegt, gericht op  de fitheid van dames is. Elke maand verkgrijg je een verschillende workout van onze instructrice Estela. De workouts die je krijgt zijn gericht op conditie, bewegelijkheid, kracht, lenigheid en vooral op gezelligheid onder de dames! Dus neem je vriendin mee en verbeter je fitheid zoals je het nog nooit eerder ervaren hebt!

Word verrast door de verschillende workouts die elke maand worden gegeven. Kom je elke maandag van de maand, dan merk je dat je elke week steeds beter wordt in de workout die je vergrijgt. Zo merk je elke week dat je aan het leren en doelgericht aan het sporten bent. Dat doe je met een gezellige groep van dames die hetzelfde doel voor ogen hebben, samen fitter worden! 

Gedurende bijna een uur verkrijg je een stevige workout met verschillende attributen en soms choreografien om uit je comfortzone te stappen. Ons enthousiaste instructrice en sportmaatjes zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft tijdens de les. Zo train je de meest moelijke gebieden op een gezellige, uitdagende maar vooral leuke manier! De les wordt met een ontspanningscooling-down van 5 minuten afgerond.

 Duur: 55 minuten

 Lestijden: ma. 20:10 uur

 Instructrice: Estela Rivas

 Locatie: Straakvense Bosdijk 96, 5703 GX Helmond

 Investering: lidmaatschap Samen sterker of 39,95 euro p/maand (incl. overige SGT's ),
                           
ook een losse rittenkaart van 10 of 20 lessen is mogelijk. 

 

Neem contact met ons op voor een gratis proefles!

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel