Begeleid fitness

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
Vrijblijvend

Onder fitnessbegeleiding verstaan wij het moment waarop een gediplomeerde fitness instructeur daadwerkelijk instructies aan het geven is aan de leden die op dat moment aan het sporten zijn. In de meeste gevallen vindt begeleiding op afspraak plaats. Soms, wanneer het rustig is in de zaal, kan de instructeur spontaan verbeteringen of aanwijzingen geven aan de training die je op dat moment aan het uitvoeren bent. 

Fitnessbegeleiding verkrijg je wanneer een trainingsprogramma wordt opgestart of aangepast. In dat soort gevallen maken wij liever een persoonlijke afspraak met je zodat wij 30 minuten hebben voor je. Wanneer fitnessbegeleiding op afspraak plaatsvindt, is er meestal een tweede persoon aanwezig die je op dat moment met je vragen kan helpen. 

Onze lidmaatschap Goud is inclusief persoonlijke fitnessbegeleiding en groepslessen. Je kunt dan ook sporten bij B-Fit Bakel wanneer dit van tevoren afgesproken wordt. Wanneer je voor Platinum kiest, ontvang je ook maandelijks, personal coaching.

In dat geval wordt er specialistische coaching gegeven zoals het afnemen van een HealthCheck, het aanpassen van een voedingspatroon of bij het opstarten van een nieuw trainingsprogramma op maat. Dit lidmaatschap is aanbevolen aangezien je hiermee het meeste resultaat behaalt. 

Wanneer je personal training wil, kun je het beste naar de pagina 'Train hard!' gaan.

© 2013 - 2020 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel