Boek: Superfoods van David Wolfe (NL)

Artikel 1 van 1
€ 27,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 7 dagen.

Superfoods - David Wolfe, Nederlandse Editie, 
424 pagina's, softcover

Dit boek gaat over de top 17 superfoods in de wereld. Superfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met een ontzagwekkend vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen. In dit full-color geïllustreerde boek geeft rawfood-deskundige David Wolfe een volledig overzicht van smakelijke plantaardige voedingsproducten. Als krachtige en duurzame bron van goede eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten, vetten en oliën, essentiële aminozuren en vetzuren en andere voedingsstoffen vormen superfoods een uniek en veelbelovend stuk van de voedingspuzzel.

De meeste superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten. Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw. Verander je eetpatroon, verander je lifestyle, verander de wereld.

Recensies:

"Als voedingsdeskundige doet David Wolfe andere experts op dit gebied verbleken. Zijn kennis van rawfoods, superfoods, kruiden en chocola is onovertroffen."

~ Prof. John Gray ~
Auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus.

 

"David heeft de ultieme handleiding geschreven voor de kennismaking met superfoods. Door superfoods zullen we de bovennatuurlijke wezens worden die we eigenlijk allemaal zijn."

~ Roxanne Klein ~ 
Beroemde chefkok en oprichter van Roxanne's Fine Cuisine


"Voedingsauteur en -deskundige en spreker David 'Avocado' Wolfe blijft een lichtend voorbeeld voor succes. Zijn kennis over superfoods zal je verbazen en je precies dat kleine beetje gezondheidsadvies verschaffen waar je naar op zoek was."

~ Mark Victor Hansen ~
Mede-auteur van de serie Chicken Soup for the Soul

© 2013 - 2022 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel