Ruilen & retour

Klik hier voor de volledige versie van de algemee voorwaarden via QShops:

Gelieve eerst onderstaande voorwaarden voor ruilen en retour te lezen alvorens u een product terug stuurt. Hieronder vindt u de voorwaarden voor bestellen, bedenktijd en ruilen/retour. Download hier het PDF-formulier voor ruilen/retour van de door u aangeschafte producten.

Voorwaarden voor levering en retour

1. De levering van alle bestellingen t/m 10 kilogram zijn inclusief verzendkosten, binnen Nederland. Voor bestellingen in Europa worden er 15,00 euro in rekening gebracht.

2. Het is mogelijk om uw product binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, te retourneren. Retourkosten gelden voor eigen rekening.

3. Het is mogelijk om uw product te ruilen binnen 14 dagen. Vul het formulier voor herroeping in en stuur deze terug.

4. Wacht met terugsturen van het artikel totdat u een reactie van ons ontvangt. Uw herroeping wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen, uiterlijk binnen 5 werkdagen.

5. Zorg dat het artikel in de originele verpakking zit en u in het bezit bent van de originele factuur. Zorg voor een goede verpakking.
Wij zullen geen artikelen terugnemen die gebruikt zijn, of door misbruik beschadigd zijn.  

6. Alle verzendkosten van een ruiling/terugzending gelden voor eigen rekening mits het artikel door ons defect of verkeerd geleverd is.
In dat geval zullen wij de verzenkosten voor onze rekening nemen.

7. U ontvangt van ons een bevestiging dat uw retourzending door ons is ontvangen.

8. Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt de betaling binnen 14 werkdagen plaats.

9. Door ons onjuist of defect verzonden artikelen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per mail (info@borntosucceed.nl) bekend te maken. Geef duidelijk aan wat er mis is. Verzendkosten van ruilen of terugsturen gelden voor eigen rekening tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Hierna is het niet meer mogelijk om het artikel te ruilen of terug te sturen.

10. Producten zoals braces, kleding en hartslagmeterbanden die gedragen zijn mogen i.v.m. hygiënische redenen nooit geruild worden.
U mag deze producten uiteraard alvorens de bestelling bij ons komen passen en dit product afhalen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel