Over David Bakker

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Personal training door David Bakker (links) zorgt ervoor dat je dichter bij je sportieve doelstellingen komt. Kom trainen in een omgeving waar je exclusief, veilig en verantwoord kun sporten. Naast het inhuren van je personal trainer, beschik je op dat moment over faciliteiten van ruim 140m² die op dat moment alleen door jou worden gebruikt. Zo worden je privacy en mentale focus voor de volle 100% gewaarborgd. Je traint op eigen niveau en zonder omstanders voor het behalen van het beste resultaat!

Kies voor personal training wanneer je fitter wil worden en daar persoonlijke begeleiding bij nodig hebt. Door de wetenschappelijke kennis en trainingsmethodes van David te te passen, kun je de beoogde doelstellingen zeer snel behalen. Je bepaalt samen met David hoe vaak, intensief en wanneer je trainingen plaatsvinden.

Over David

Na zijn studie voor fysiotherapie en 5 jaar in loondienst te zijn geweest in verschilende sportcentra, heeft David ervoor gekozen om zelfstandige personal trainer worden. Na een leerzaam groeiproces als groepslesgever, fitness instructeur en personal trainer in dienst, heeft hij voldoende kennis en ervaring opgedaan om op 11 november 2008 YorACTION op te richten. Sindsdien biedt de sportschool YorACTION hoogwaardige en persoonlijke diensten aan.

Begin 2016 zag David de noodzaak om een geheel zelfstandige vestiging te open voor het aanbieden van  exclusieve diensten aan klanten die daar behoefte aan hebben. Zo is op 21 januari 2016 Born to Succeed ontstaan. 

Functieomschrijving: Sport & revalidatie Performance trainer, wielercoach en bedrijfsleider.

U kunt David als personal trainer inschakelen voor:

  • Sportieve activiteiten (wielersport)
  • Medische fitness en preventie
  • Personal training

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afsprak met David.

© 2013 - 2019 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie