Our method

Artikel 1 van 2 Volgende

Kies voor personal training wanneer je fitter wil worden en daar persoonlijke begeleiding bij nodig hebt. Met kennis en expertise in wetenschappelijk bewezen principes, kan je personal trainer David Bakker ervoor zorgen dat je beoogde doelstellingen daadwerkelijk worden behaald. Samen met je trainer, bepaalt je hoe vaak (F), intensief (I), wanneer (T) en wat voor training (T) je verkrijgt voor een optimaal resultaat. Wij maken gebruik van het zogenaamd FITT-Principe. Eenmaal opgestart met personal training, hoef je alleen de adviezen van je trainer op te volgen en te genieten van zowel iedere training, als van de effecten hiervan. Kortom, je tekent voor succes!

~ o ~

Personal training bij Born to Succeed en/of BearFit Nederland wordt gegeven volgens het FITT-principe. Deze methode optimaliseert het rendement van je trainingen tot een maximum. Dit komt doordat je verstandig met je tijd, lichamelijk vermogen en mentale grenzen omgaat.

Frequentie

Hoe vaak u traint, is bepalend voor het te behalen resultaat. Gelukkig merkt u met personal training zelfs bij 1x per week sporten al het verschil! Dit komt door de intensiteit van de trainigen die worden gegeven. Wat past het beste bij u?

  • 1x p/week personal training:
    Duidelijk en zichtbare verbetering voor zowel lichaam als geest.

  • 2x p/week personal training:
    Hiermee behaalt u veruit het meeste resultaat met voldoende hersteltijd.

  • 3x p/week personal training:
    Deze vorm van begeleiding is aanbevolen voor de meest ervaren sporters die het beste uit zichzelf willen halen en ver voorbij hun comfortzone bereid zijn te gaan.

Intensiteit

Door gedurende de trainingen uw hartslag in de gaten te houden, kunnen uw trainer en uzelf zien wanneer er te licht of te zwaar getraind wordt. Daarnaast ziet u in het scherm precies wanneer u voldoende hersteld bent om zo weer met de volgende oefening van start te gaan.

De meest aanbevolen hartslagzone wordt bepaald aan de hand van een voorafgaande sportanalyse. Zo kunnen wij gelijk zien op welke intensieit u het beste kunt trainen.

Tijd

De duur van een training bepaalt in grote mate hoe intensief u kunt, of mag trainen en hoe lang u van de training moet herstellen. Dit komt doordat uw hartslag nauwlettend in de gaten gehouden wordt.

Ten opzichte van reguliere fitnesstrainingen, houdt uw personal trainer de intensiteit van uw activiteiten nauwlettend in de gaten. Deze intensiteit gaat gepaard met het doel dat u voor ogen heeft. Hoe intensiever en langer de training, des te meer tijd dat u nodig heeft om ervan te herstellen. Dit kan tot meer dan 2 dagen duren.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om u niet minder, maar dan ook niet meer dan 1 uur te laten sporten met uw personal trainer. Uit onderzoek is gebleken dat het beste resultaat wordt behaalt wanner u zich matig tot intensief inspant gedurende 45 minuten achter elkaar (gemiddeld, op circa 75% van u maximale hartslag).

Daarvoor, wordt er een warming-up van 5 tot 7 minuten gedaan om blessures te voorkomen. De training wordt afgesloten met cooling-down van circa 5 minuten voor het afvoeren van afvalstoffen in uw spieren en voor het bevorderen van het herstelproces.

Type training

Als premium member kies je voor het maximaal haalbare. Dat wil zeggen dat je wekelijks, op flexibele tijden 1 op 1 begeleid wordt door je personal trainer. In dat geval wordt al het denkwerk van je uit handen genomen. Wij dragen je, zorgen ervoor dat je doelstellingen met onze kennis en expertise worden behaald en je gaat zeer effectief te werk. Personal training bespaart je tijd moeite en je krijgt een hoop energie hiervoor terug. Door de exclusiviteit van ons aanbod, verkrijg je personal training in een zaal die slechts door jou en je trainer wordt gebruikt op het moment dat je er bent. Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met je eigen, persoonlijke rooster, zelfs buiten onze eigen openingstijden! Kortom, met personal training verkrijg je het neusje van de zalm. Door je premium lidmaatschap kun je van personal training genieten, maar ook van onbepert gebruik van onze overige fitnessdiensten! Je kunt personal training nemen met een frequentie van 2x p/maand tot zelfs 3x p/week of meer! De meest gekozen optie is 1x p/week. 

 

© 2013 - 2023 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel