Hastings | Medicine ball - dual grip - 3 kg

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 39,95 (inclusief 21% btw)

De Hastings Dual Grip Medicine Ball heeft in vergelijking met de normale medicine ball handgrepen voor extra grip tijdens de verschillende trainingsvormen. Dankzij de handgrepen worden uw gewrichten ontzien en kunt u voortaan oefeningen doen waarbij u de medicine bal met één hand of twee handen kunt vasthouden.

Medicine ballen zijn een belangrijk trainingsonderdeel voor sportspecifieke krachttraining. Zo is de medicine bal ideaal voor circuittrainingen en plyometrische trainingen. Bij de plyometrische trainingen wordt met name de krachtexplosie een stuk verbeterd. Personal trainers gebruiken niet voor niets de medicine bal om zo hun sporters naar een hoger niveau te kunnen tillen. Fysiotherapeuten maken ook veel gebruik van de medicine bal om mensen bij hun revalidatie weer kracht te laten opbouwen. De medicine ballen maken daarnaast ook een belangrijk onderdeel uit voor mensen die core & stability (stabiliteitstraining) doen.

Met de dual grip medicine ballen kunt u werkelijk elke spiergroep in uw lichaam trainen. Bij veel oefeningen pakt u echter meer dan één spiergroep mee.

© 2013 - 2021 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel