Fietsen voor Kika

Artikel 2 van 3

De fietselfstedentocht vindt op 20 mei 2024. Een van onze leden, Marijke Koopal wil graag aan deze tocht meedoen. De reden hiervoor is omdat ze endeldarm kanker heeft gehad. Deze type kanker heeft ze gelukkig overwonnen. Tot op heden is ze nog steeds schoon. Helaas is de overwinning niet zonder slag of stoot gegaan. Ze heeft heel hard ervoor moeten werken om te komen waar zij nu is. 

Om te vieren dat ze nu kankervrij is, wil ze graag iets terug voor zichzelf maar ook voor anderen doen. Daarom heeft ze zicht ingeschreven bij de Fietselfstedentocht om hieraan deel te nemen dit jaar. Door deelname aan deze tocht ondersteunt ze ook het goede doel. 

Alle opbrengsten van haar fietstocht gaan naar Kika, om onderzoek en ondersteuning voor kinderen met kanten te sponsoren. Gezien ze zelf ervaren wat het is om kanker te hebben, vindt ze het verschrikkelijk dat ook kinderen last van deze ziekte hebben. Wil je haar sponsoren? Klik op deze link om rechtstreeks naar de website van Kika te gaan: Fietsen voor Kika - Elfstedentocht.

Meer informatie over de Fietselfstedentocht vind je op deze website.

© 2013 - 2024 Born to Succeed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel